Tota noin. Jotenkin jännästi päätin että aloitan kirjoittamisen taas, ehkä myös purkamaan ajatuksia Lahteen muutostani. Tuntui kuitenkin etten halua jatkaa vanhaan blogiin, joten aloitin uuden. Toivottavasti nyt ne kaikki, jotka haluaa lukea, löytää tänne (pssssstt, Birdie!)

Tosin nyt kun sain luotua tämän blogin ja kaikkea niin olen sen verran väsy (kiitos sunnuntain Turun reissun), joten taidan aloittaa kunnolla kirjoittamisen huomenna. Voi kyllä olla että se menee lähinnä siihen että postailen tänne teille kuvia paikkailemaan kertomuksia tästä väliltä. Jänniä juttuja on tullut käytyä läpi!

(Blogin nimi tulee norjalaisen Poporn Radio-nimisen bändin Brain overdrive-biisistä. Tullut vahingossa nähtyä ne kaikki kolme kertaa kun olleet Suomessa, ja Turussa nyt sunnuntaina päädyttiin hengaamaan poikien (ja "Sinitin" tyttöystävän) kanssa, hauskoja kavereita! Check them out. Musiikkia tarkoituksena saada ihmiset liikkumaan! Ja tän kirjoituksen otsikko tulee Mac Millerin biisin nimestä, ällistyttää että se on '92 syntynyt niin kuin minäkin ja tajuttoman hyvä siinä mitä tekee. Ja tykkään ton biisin alusta kun Mac sanoo "ummmm, follow your dreams". Ja nyt te kaikki tietenkin luulette että kuuntelen pelkästään jotain hiphop/rap-musiikkia nykyään? Ei, ei se ihan niin ole vaikka musamaku onkin laajentunut. Etenkin noita Norjan kavereita piti päästä hehkuttamaan vähän. Huomenna näette kuviakin niistä! ;))