Hollaaa, oon taas täällä. Tää torstai-sääntöhän sujuu hyvin, ehhhh. Tosin ennen joulua piti olla siellä ja täällä ja töissä ja joulun itsensä olin iskällä missä sitten taas meni sähköt sen myrskyn takia (Iskä laitto eilen viestiä että sähköt vihdoin oli tullu takaisin..) JA sain oksennustaudin & kuumeen! Mutta siis kyllä se joulu meni ihan hyvin, sain muutamia lahjoja ja myös suklaata paljon enkä edes syö sitä niin kauheasti yleensä.

Tämä tyttö muuten lähtee seitsemän muun neidin kanssa Englantiin huhtikuussa katsomaan komeita miehiä soittamassa hyvää musiikkia! Kyseessä siis McFly-niminen bändi, has anyone heard of them??  Yksi noista voitti juuri I'm a Celebrity Get Me Out Of Here:n eli siis vähän niin kuin julkkisten Selviytyjät ja on nyt "Viidakon kuningas" ja toinen voitti Strictly Come Dancingin eli brittien Tanssii Tähtien Kanssa. Arvaatteko ketkä noista on kyseessä?

Lisäksi tammikuussa on Gym Class Heroesin keikka mihin on määrä suunnata jos saadaan hommat sujumaan JA maaliskuussa The Soundsin ja Young Gunsin keikat samana viikonloppuna!! Vielä silloin olisi itseasiassa Pariisin Keväänkin keikka mutta koska Englannin reissuun pitää säästää rahaa koko ajan ja kaikesta enkä nyt tiedä nytkään miten teen koiran kanssa, niin saa nähdä saanko sinne mentyä, haluttaisi kyllä.....

Äiti lähtee tänään Turkkiin töihin, sai asunnon myytyä ja isäpuolikin löysi asuinpaikan Helsingistä ja siis kellään, edes äidillä, ei ole tietoa milloin se tulee takaisin. Eilen tätä vissiinkin liian väsyneenä mietin vähän liikaa ja tuli todella yksinäinen ja surullinen olo ja meinasin pillittää, varsinkin kun rupesin vielä katselemaan kouluihin hakujuttuja ja alkoi tuntumaan etten todellakaan pääse niihin sisään mutta no. Nyt nukkuneena ja paremmalla fiiiliksellä olen kyllä valmis ottamaan haasteet vastaan, kai! Hahha..

Huomenna pikkuveli tulee tänne ja pidetään mini UV-juhlintaa, kutsuin yhden työkaverinkin kun se ei kauheasti kai tunne Lahdesta ihmisiä (ja siis mähän tiedän KAIKKI, köhköh........). Vielä on epäselvää tuleeko Reeta meidän seuraan vai lähteekö se meidän poikien kanssa katsomaan Himokselle johkiin juhliin että what's up. Vähän ehkä harmittaa etten nyt "pikkuveljen takia" itse pääse, mutta toisaalta haluan kyllä viettää sen kanssa aikaa jos herra kerran tänne tulee! (:

ps. Kantsii tsekata The Maine-bändin ilmestynyt Pioneer-levy, ja Mac Millerin Blue Slide Park. Molemmat ilmestynyt indie-julkaisuina muistaakseni ja molemmat tajuttoman hyvää musiikkia. Keskenään ihan erilaisia mutta anyway. Ja Mac Millerin levystä on ollut paljon puhetta kaikkialla kun myynyt ja menestynyt jo niin hyvin.